Dit moet iedereen zien

woensdag 17 februari 2010

Ik ben groot fan van Aimee Mullins(ze heeft 12 paar benen), maar deze presentatie slaat alles. Ze laat in onderstaande presentatie wat ik al jaren weet, handicap is een leugen. De enige handicap die er bestaat is die van een gebroken geest die niet meer kan of wil vechten.

Een dyslecticus met een motorische stoornis dat ben ik. Als je zou kijken naar mijn handicaps. Wij vervangen mensen hun identiteit met een ziekte, handicap of een situatie.

Don't let the bastards drag you down. Ik heb het geluk gehad dat op het moment dat iemand zegt dat iets niet kan dat ik alleen maar fanatieker wordt. Je kunt alles bereiken en laat niemand je vertellen dat het niet zo is.

Wat ik het afgelopen jaar heb ontdekt is dat je het ook niet alleen hoeft te doen. Als je iets wil bereiken moet je gewoon heel hard roepen en overal komen mensen vandaan die je kunnen helpen met advies, tijd en middelen. Dus neem even 20 minuten om onderstaande presentatie te kijken. Sla hem op en zorg dat je hem terug kan kijken als je het even niet meer ziet zitten. Ik heb hieronder nog wat links die ik altijd bekijk als ik gemotiveerd moet worden:

Famous Failure
Randy Pausch Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams
Lost Generation
Entrepreneurs can change the world
Failure: The Secret to Success

0 reacties:

Een reactie posten