Alles printen in plastic

vrijdag 13 november 2009

Wat zou er gebeuren als je in een wereld leeft waar je een 3D printer kunt bouwen voor €500,-? Wat zou er gebeuren als het enige wat je nodig hebt om een product te maken een 3d render is? Wat zou jij dan maken? Welke geweldige producten zou je uitvinden?

Dit zou ik graag willen gaan uitzoeken in het volgend kwartaal. Het is namelijk mogelijk om voor €500,- een 3d printer te bouwen. We kunnen met een 3D render fysieke producten maken in plastic. Wat dacht je van een Iphone cover met je naam, favoriete band of uitspraak geprint. Wat jij in een 3D programma kunnen maken kunnen we printen.

Het RepRap project verschaft open source bouwtekeningen voor het bouwen van deze 3d printer. Ik ben van plan deze printer te gaan bouwen op de HRO. En op die manier hem ter beschikking te stellen aan iedereen die hem wil gebruiken. Als een fysiek prototype wil maken voor interaction design. Als je een experience fysiek wil maken met een product. Als je wil experimenteren de RepRap staat tot je beschikking.

Voordat ik jullie kan helpen met experimenten in 3D heb ik jullie hulp nodig. Wil je meehelpen met bouwen, berichten posten of 3d objecten maken. Neem even contact op.

Contact Gegevens
Mathijs van Meerkerk
mathijsvanmeerkerk@gmail.com
0782426@student.hro.nl
mathijsvanmeerkerk@googlewave.com

0 reacties:

Een reactie posten